Phone

+ 31620450067

Email

ingrid@ilysi.nl

Dit is mijn eerste blog, waarin ik jullie wat meer ga vertellen over de olijfolie die ik verkoop en waar het vandaan komt. Op de website zul je ook een rubriek “Wist je dat” vinden met leuke weetjes en interessante tips.

In de zomer van 2019 tijdens mijn vakantie op Kreta leerde ik George Xeroudakis kennen. Hij produceert als 4e in generatie de Premium Extra Virgin Olijfolie en vertelde tijdens een etentje over zijn unieke olijf boomgaard in Rodakino. Hij gaf mij een flesje mee om te proberen. Ik was meteen heel enthousiast, ten eerste om de smaak, maar de uitstraling mag er ook zijn. Dat heeft gemaakt dat ik nu de Eladaki olijfolie naar Nederland importeer en verkoop.

De Eladaki extra Virgin olijfolie onderscheidt zich omdat deze van de Tsounati variëteit wordt geproduceerd. De olijfolie van deze vrucht wordt gezien als exclusief, omdat het geen productieboom is zoals de commerciële variëteit Koroneiki. Het is het resultaat van een puur biologische teelt, en is misschien wel een van de oudste soort die op Kreta word aangetroffen. De Eladaki extra Virgin olijfolie is gecertificeerd en heeft een Health claim. Het is een Premium olie, dus van een superieure kwaliteit, met een intens aroma en dat proef je. Waarom deze olijfolie zo gezond is, ga ik uitgebreid vertellen in een volgend Blog.

De Eladaki Premium Extra Virgin Olijfolie is vanaf December 2019 voor het eerst te koop in Nederland, en daar ben ik best trots op. Het is te koop bij Organic Food for you in Laren en Amsterdam. In Almere stad staat het op tafel bij Grieks restaurant Yamas, waarmee je de gerechten nog lekkerder maakt. Sinds augustus 2020 is deze olijfolie te verkrijgen bij De Kaasmakerij in Almere Haven. Inmiddels is de Eladaki olijfolie verkrijgbaar in meerdere winkels verspreid door Nederland. En natuurlijk kan iedereen die geïnteresseerd is in deze olie bij mij bestellen zowel grote hoeveelheden, maar een flesje of tonnetje mag natuurlijk ook.   

Bestel mogelijkheden:

Voor informatie, bestellingen of prijslijsten kun je mij een e-mail met je persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en telefoonnummer sturen. 

E-mail adres:      ingrid@ilysi.nl
Telefoon :           06-20450067

Verzendkosten per post: met de gebruikelijke verzendkosten.
Afhalen is ook mogelijk. 
Bestellingen van bedrijven worden bezorgd.

2 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *